ClickCease

Despre Procema Perlit

PROCEMA PERLIT SRL este o societate cu capital privat, românesc. PROCEMA a produs perlit expandat între anii 1978 – 2007, pe o linie de fabricație amplasată în Buftea.

Din aprilie 2007 PROCEMA PERLIT SRL a achiziționat și a pus în funcțiune în comuna Jilava, Ilfov, (incinta “GIRUETA” SA), o fabrică nouă, dotată cu instalații specifice, de ultimă generație.

Performanțele liniei de fabricație îi permit să realizeze produse finite de o calitate superioară și constantă, conformă cu cea declarată.

Verificarea calității se face de către laboratorul autorizat al PROCEMA SA.

Fabrica dispune de o tehnologie cu grad avansat de complexitate și automatizare, cu posibilități deosebite privind controlul și variația parametrilor de lucru, capabilă să sorteze atât materia primă cât și perlitul expandat, obținându-se, cu ușurință, sorturile granulometrice și densitățile cerute de beneficiari.

In prezent comercializăm alături de perlit expandat și produse pe bază de perlit: materiale de construcții (șapă ușoară și termoizolantă, tencuieli ușoare și termoizolante, sisteme termo și fonoizolante pentru pardoseli), substrat pentru culturi horticole (componente pentru prepararea substratului natural, substrat artificial pentru culturi hidroponice sub formă de saltele hidroponice și caserole hidroponice cu perlit expandat).

CONTACT

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare sau nelămurire. Ne puteți contacta pe oricare din canalele de comunicație puse la dispoziție. Ne puteți comunica chiar de pe această pagină folosind formularul de contact de mai jos.

906

Partenerii noștri

Shopping Cart
Scroll to Top