Prezenta pagină reprezintă politica de confidențialitate a website-ului https://www.procema-perlit.ro, deținut de Procema Perlit SRL, societate cu capital privat, românesc, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J23/1940/12.12.2003, CUI 15994196, care activează la adresa Soseaua Giurgiului nr. 3-5, Jilava, județul Ilfov, România.

Colectarea datelor cu caracter personal

Website-ul https://www.procema-perlit.ro este un website de prezentare al produselor societății Procema Perlit SRL și nu necesită colectarea datelor cu caracter personal din partea utilizatorilor website-ului.

Datele pe care le colectează website-ul sunt date anonime, sub formă de cookie-uri, menite să ajute în stabilirea statisticilor de utilizare a website-ului și în îmbunătățirea serviciilor de marketing. Pentru mai multe detalii legat de politica cookie-urilor vă rugăm să consultați pagina dedicată aflată aici.

Date cu caracter personal trimise prin formularul de contact

Utilizatorul are posibilitatea de a contacta societatea Procema Perlit SRL, pentru întrebări legate de produsele prezente pe website și pentru orice altă întrebare pe care acesta o poate avea la adresa societății, prin intermediul paginii de contact. Așadar, utilizatorului îi sunt solicitate date cu caracter personal cu scopul de a putea fi contactat de un reprezentant al societății, după completarea formularului de contact.

Datele cerute de formularul de contact sunt:

  • Nume – Numele si prenumele utilizatorului, dată cu caracter personal
  • Număr de telefon – Numărul de telefon al utilizatorului, dată cu caracter personal
  • Email – Emailul utilizatorului. dată cu caracter personal
  • Mesaj – Mesajul pe care utilizatorul dorește să-l transmită către societate

Datele sunt stocate pe spațiul de stocare al website-ului, în mod securizat.